2024 ENGAGING BUSINESS FORUM

16th AnnualEngaging Business Forum

15th OCTOBER 2024
Time
Agenda

9:00-9:30AM

1

Welcome – Opening Speaker

30 mins

9:30-10:30AM

2

Panel 1: Human Rights of Logistics

1 hr

10:30-11:00AM

3

Discussion Series – Climate/Human Rights: Is it “And” or “Versus”?

30 mins

11:00-11:20AM

4

Networking Break

20 mins

11:20-11:30AM

5

Welcome Back

10 mins

11:30AM-12:30PM

6

Panel 2: Charting the Unseen: Sub Tier HRDD

1 hr

12:30-1:30PM

7

Lunch

1 hr

1:30-1:40 PM

8

Welcome Back

10 mins

1:40-2:10 PM

9

Discussion Series – CS3D & UNGPs: Only Room For One Now

30 mins

2:10 – 3:10 PM

10

Panel 3: Future of Audits and Certifications

1 hr

3:10-3:30 PM

11

Networking Break

20 mins

3:30-3:40 PM

12

Welcome Back

10 mins

3:40-4:40 PM

13

Panel 4: Circularity and Human Rights

1 hr

4:40-5:00 PM

14

Closing Recap

20 mins

5:00-7:00 PM

15

Cocktail Reception

2 hrs

16th OCTOBER 2024
Time
Agenda

9:00–9:30AM

1

Opening and Vulnerable Stakeholder Remarks

30 mins

9:30-10:30AM

2

Panel 5: What’s Heightened About HRDD?

1 hr

10:30- 11:00 AM

3

Panel 6: SME Perspective on Human Rights Challenges

30 mins

SPEAKERS TBD

11:00-11:20 AM

4

Networking Break

20 mins

11:20 AM-12:20 PM

5

Panel 7: Risk Prioritization In the Age of CS3D

1 Hr

12:20-12:30 PM

6

Closing

10 mins